Divendres, 30 de novembre de 2018
FIRA DE LA IL·LUSIÓ 2018
Fira de la Il·lusió. Vine a visitar Sóller en una Festa Familiar que dóna sortida a la Campanya de Nadal: Ofertes als comerços, Fira Solidària, Mercat d'Artesania, Actiyitats infantils, tallers, música i animació. El capvespre ENCESA DELS LLUM DE NADAL i XOCOTARDEO. Preu especial al Tren de Sóller
Programa

11h Inauguració de la Fira, amb Xaranga pels carrers comercials, Mercat i Centre de Sóller

Ofertes als comerços Campanya "SÓLLER, OBERT EN FESTES"

De 10h a 14 h.: A la Plaça Constitució, Fira d’entitats solidàries, amb la col·laboració de ‘Mira que Faig’, ‘Sóller Solidari’, ‘Càritas’, ‘As. Duchenne’, ‘Somnis Reciclats’, Immobiliària Xisca Coll, Dolços Marroquins, i d’altres.

Mercat Artesà i Mercat setmanal

Davant l’Ajuntament:

11h a 14h «Taller de Circ CIRCAMBTÚ », Companyia CIRCAMBTÚ

15h a 16,30h «Taller de dansa creativa» per infants de 3 a 10 anys, a càrrec de REME VIDAL; amb demostració de BALLET-DANCE dels alumnes del Karate Sóller i de DANSA MODERNA dels alumnes del Centre Cultural Can Dulce.

16,30h a 18.00h Animació infantil amb «Flip i Flop»

18,00 ENCESA DELS LLUMS DE NADAL

17,00h a 19,30h “Taller de decoració nadalenca”, a 2MQ , Carrer de Sa Mar, 108 (la tenda es mantindrà oberta matí i capvespre.

A l’Alameda:

17,00h a 20,00h XOCO-TARDEO, a càrrec dels alumnes de l’IES Guillem Colom Casasnoves i Apima CEIP Es Puig.

Amenitza DJ CISCO.

Documents de descàrrega i enllaços

  • CARTELL

  • Programa

  • On dinar?

    Trobareu oferta molt variada als establiments de la Plaça Constitució i voltants. Una altra molt bona opció, és una agradable caminadeta pels paratges sollerics, per dinar als ESTABLIMENTS propers ADHERITS a l'esdeveniment. Si us desplaçau en cotxe, o voleu caminar una mica més, l’oferta gastronòmica de la Vall és excepcional, trobareu Restaurants al vostre gust als voltants, Port i Biniaraix.

  • Taller de Dansa Creativa. Inclòs en programa

    De 15 a 15:45h. MasterClass de Ball Modern, Funky i Hip Hop, per a joves, nins i totes les edats. De 15:45 a 16:30h. Taller de dansa per a nins de 3 a 10 anys i demostració de Ballet-Dance (Karate Sóller) i Dansa Moderna (Can Dulce)